Gå til hovedindhold

Ragnarok

Fribilletter til Det Kongelige Teaters forestilling Ragnarok, 28. maj, 29.maj og 4. juni. Følg vejledningen nederst på siden omhyggeligt for at bestille dine fribilletter. Brug ikke knapperne til tilmelding i den blå boks.

En udendørs familieforestilling med Det Kongelige Teater.
Ragnarok er fortællingen om krigeren Liv, der vågner målløs op i Asgård, gudernes verden. Et evigt liv i Valhal er belønningen for at have mødt sin død på slagmarken. Her færdes hun blandt de guder, hun har æret og agtet hele sit liv: Odin, Thor, Frigg, Heimdal, Freja, dem alle sammen. Men det går snart op for hende, at alt ikke er, som det skal være i asernes verden.

Målgruppe: fra 10 år og opefter.
Varighed: kl. 20.30 - 23.00 inkl. pause.
Praktisk info: Husk varmt tøj og måske tæpper. Forestillingen spiller udenfor.

Det Kongelige Teater kommer til Moesgaard Museum i sommeren 2024, og Spar Nord Fonden og Det Kongelige Teater inviterer jer gratis gennem Børnekulturklubben.

Almindelig billetpris er 545 kr./person, men hvis dit barn er berrettiget til Fritidspas, kan I bestille billetter gratis (max fem billetter).

Vigtigt: Vejledning til billetbestilling:

 

 1. Klik på https://kglteater.dk/redirect?code=ragnarokfamilie

 2. Klik på ”Køb billet” ud for den ønskede dato.
   
 3. Vælg den ønskede sektion, hvor der er ledige billetter.

 4. Vælg dine pladser på tribunen. Klik på ”Vælg denne plads” for hver plads. Bemærk, Rabatten trækkes først fra prisen, når du har lagt billetterne i kurven senere i købsflowet. Du kan tage op til 5 billetter

 5. Klik på ”Køb” når du er færdig (rabatten er endnu ikke trukket)

 6. Du kommer nu til kurven og rabatten er nu trukket fra standardprisen. Dette vises med rød tekst i kurven.

 7. Klik på knappen ”Gå til betaling” (Husk at sætte kryds i Jeg accepterer handelsbetingelserne)

 8. Login med din mail og password. Har du glemt dit password eller ønsker at oprette en profil, kan dette også gøres på denne side.

 9. Når du er logget ind, vil du på betalingssiden kunne vælge leveringsformen Email/app. Bemærk at rabatten fortsat er trukket fra billetprisen. Dette vises med rød tekst.

 10. Når du har valgt leveringsform, vil du i bunden af billedet kunne klikke på ”Betal”. Dette skal du gøre, selvom billetterne er gratis. 

Du vil til sidst ende på kvitteringssiden med teksten ”Tak for dit køb”. Dine gratis billetter er nu booket, og du vil du inden for 20 min. modtage dine billetter på mail i PDF-format, og du har også mulighed for at se dine billetter i Det Kongelige Teaters app. Login med de samme oplysninger som ved billetbestilling

Hvis du har problemer med billetbestillingen, skal du kontakte Det Kongelige Teaters kundeservice på 33 69 69 69 eller kunderservice@kglteater.dk

Sidst opdateret: 14. maj 2024